Oplevering

Vandaag hebben we een belangrijke afspraak met de aannemer. We hebben hiervoor het hele huis doorgekomen en een lijstje gemaakt met punten die nog moeten gebeuren.

Afgelopen week zijn we zelf ook weer flink aan het klussen geweest. De zolder ziet er nu zo mooi uit! De kozijnen zijn hersteld en staan in de lak. De nieuwe vaste trap naar de bovenste zolder is geverfd. Het behangen op de kinderkamers is klaar, de roze en groene wandjes ook. De kasten op de overloop zijn geverfd en helemaal schoon, zodat we die meteen kunnen gebruiken. Er hangen nieuwe lampen en de oude zijn goed schoongemaakt en hebben ook een mooie plek gekregen.

Het gasfornuis werkt eindelijk, de handleiding is een goed voorbeeld van hoe het niet moet, voor studenten die zich buigen over instructietechnologie. De Ikea is daar echt veel beter in.

Hierbij een foto van de meidenkamer. Zoek het verschil met eerdere plannen.

Fijn weekend! 

Ps. Het gasfornuis werkt toch niet goed. Deze week bellen we erachteraan. De bouwvakkers kunnen de komende weken nog inspringen waar nodig, heel fijn om te weten! We voelen de druk wat toenemen en kunnen wel wat hulp gebruiken als het gaat om schoonmaken, oppassen en dat soort dingen. Best lastig om mensen hier te hulp te vragen, omdat we ze nog niet zo lang en goed kennen… Wordt vervolgd.

 

Advertenties

One thought on “Oplevering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s