Over ons

W O O N O O K is ontstaan vanuit een passie voor schrijven. Eind 2012 ben ik als onderwijskundige begonnen met een blog over educatieve apps en omdat het ook leuk is om eens ergens anders over te schrijven, startte ik afgelopen jaar W O O N O O K.

Wie wij zijn? Een jong bruisend gezin bestaande uit man, vrouw, een jongen van 7 en twee meiden van 5 en 1 jaar. We houden van jaren dertig huizen en wonen nu in ons tweede – iets grotere – jaren dertig huis. Hoe dit huis eruit zag, kan je lezen en zien op dit blog. Je leest verder over de renovatie en het woonplezier in de andere berichten.

Omdat we ook over onze eigen woning schrijven, houden we het op dit blog af en toe wat algemeen. Veel lezers kennen ons persoonlijk en weten ons via de gebaande wegen te bereiken. Voor ons onbekende lezers zijn van harte welkom om dit blog te volgen!

Omdat ik graag schrijf, wil ik dat ook voor jou doen. Heb je een mooie webshop en heb je iets over voor een origineel artikel die je daarop kunt posten, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt mailen naar
w o o n o o k 3 0 [at] g m a i l . c o m .

Groetjes! Martine